Telefonisch spreekuur

Telefonisch spreekuur:

uitsluitend op afspraak: Indien u uw huisarts telefonisch wilt spreken, dient u de assistente te bellen. Zij noteert het telefoonnummer en de geboortedatum (zorg dus dat u deze bij de hand heeft) en u wordt na afloop van het spreekuur teruggebeld. Voor de meeste van uw vragen of voor vragen over recepten of naar aanleiding van uitslagen kunt u ook bij de assistente terecht.

Afspraak maken: 8.00-17.00 uur

Tel. 261 76 56

Voor het maken van een afspraak kunt u iedere werkdag bellen tussen 8.00 en 17.00 uur.  Deze lijnen worden veel gebruikt en kunnen dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door de gesprekken kort te houden en geboortedatum van patiënt en telefoonnummer bij de hand te hebben.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Spreekuur

Dhr. F.van Balen  Mw. R.Nijhuis    

Maandag

Gehele dag

Ochtend

 

 

Dinsdag

Ochtend

Gehele dag

 

 

Woensdag

Gehele dag

Ochtend

 

 

Donderdag

Gehele dag

Geen

 

 

Vrijdag

Geen

Gehele dag