Klachtenformulier

 Huisartsenpraktijk Carnegiedreef heeft een klachtenprocedure om haar kwaliteit steeds te blijven toetsen. Wij hopen dan ook dat u het ons vertelt als er iets niet goed gaat. U kunt het ons op verschillende manieren laten weten, maar het handigst is het via het klachtenformulier hier onder aan de pagina.

In het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) zijn wij als gezondheidscentrum met huisartsen aangesloten bij een geschilleninstantie SKGE. Wanneer we er samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot de klachtenfunctionaris van de SKGE middels de contactgegevens hieronder.

De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg

Postbus 8018

5601KA  Eindhoven

088-0229190

info@skge.nl

www.skge.nl

Meer informatie kunt u vinden in de folder en op www.skge.nl. De folder ligt in de wachtkamer en bij de balie van onze praktijk. Ook treft u daar de Klachtenregeling van Huisartsenpraktijk Carnegiedreef.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.