eConsult

Heeft u vragen aan de huisarts (van HP van Balen), maar weet u niet of u daarvoor langs moet komen? Dan biedt het eConsult wellicht uitkomst: dit is een aanvulling op het ‘gewone’ consult op het spreekuur van uw huisarts. Met een eConsult kunt u via deze site een niet spoedeisende vraag stellen aan uw huisarts. Wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten kunt u bellen met : 030-2617656. (uitsluitend bij levensbedreigende klachten kunt u bellen naar: 030-2623824).

Waarvoor is het eConsult geschikt?
- vragen en adviezen over een gezonde leefstijl
- vragen over medicijnen
- vragen over onderzoeken en uitslagen
- vragen over een eerder consult
- controle en opvolging van klachten bij chronische aandoeningen

NIET geschikt voor het eConsult zijn:
- spoedeisende klachten
- lichamelijke klachten waarvoor onderzoek nodig is
- psychische en emotionele problemen

Hoe vraagt u een eConsult aan?
Het eConsult kunt u aanvragen door u aan te melden via een speciaal beveiligd programma op deze site en uw vraag te stellen. Omschrijf helder de hulpvraag die u aan de dokter wilt stellen. Binnen 48 uur krijgt u een bericht per e-mail terug en kunt u het antwoord van de huisarts lezen door weer met uw eigen wachtwoord in te loggen op deze website. Vragen gesteld op vrijdag en in het weekend, worden na dinsdagochtend beantwoord. In geval van praktijksluiting krijgt u hiervan bericht.

Privacy
Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.